« Tilbake

Kjøpsvilkår

Vi samarbeider med Klarna og tilbyr flere forskjellige betalingsmetoder. Når du betaler via Klarna faktura handler du trygt og enkelt. Du trenger aldri oppgi dine kortopplysninger, og betaler alltid etter at du har fått varene hjem.

Vi gjør alt for at du skal få riktig informasjon ved ditt kjøp. Men vi reserverer oss for eventuelle prisfeil, utsolgte varer og lagerstatus. Vi forbeholder oss også retten til å nekte kjøp.

Frakt

En fraktkostnad på 39 kr tilkommer alle bestillinger under 950 kr. Bestillinger for 950 kr eller mer sendes fraktfritt.

Leveransetider

Leveransetiden varierer avhengig av om vi har kontaktlinsene du bestiller på lager eller ikke. Vi leverer oftes dine varer innen 7 arbetsdager. Uvanlige linsetyper som korrigerer skjeve hornhinner/ astigmatiske kan ha leveransetid på 2-4 uker.

Retur / Angre rett

Hvis du ikke er fornøyd med ditt kjøp har du ifølge loven 14 dagers angrerett fra du mottar varen. Varen skal i så fall returneres i ubrutt orginalforpakning. Ved retur ta kontakt med kundeservice for instruksjoner: info-no@yourlenses.com.

YourLenses policy om personvern

Vi jobber strikt etter personvernloven. Ifølge denne loven, må vi be deg samtykke til at vi behandler og lagrer oplysninger om deg i vår database. Ved å gjennomføre et kjøp hos YourLenses bekrefter du dette samtykke.

Alle personoplysninger inklusive fødselsnummer som du oppgir til oss eller som vi får når du bestiller behandeles etter personvernloven.

Informasjonen du oppgir til oss, blir kun brukt for å oppfyller våra forpliktelser overfor deg, utføre kreditt kontroll, samt i markedsføringssamenheng. YourLenses lar aldri tredjepart ta det av opplysningene i markedsføringsøyemed.

Du har rett til å be om tilgang til den personlige informasjonen vi har om deg. Hvis opplysningene er feil, ufullstendige eller irrelevante har du rett til å kreve at oplysningene skal rettes eller slettes.

Garanti

Garantier på varen gis av respektive produsent. YourLenses gir ingen ytterligere garantier utover det som er spesifisert av produsenten.

Resept fra optiker eller øyenlege

Vi anbefaler at du har en resept fra en optiker når du bestiller fra oss. Uten en gylding resept kan ditt øye skades, hvis du bruker feil linser. Øye foranderes stadig, vi anbefaler deg derfor å regelmessig (minst en gang i året) gå til en optiker og fornye din resept. For å bekrefte at du har en resept, krysser du i en ruten ved kjøp  der du samtidig godkjenner YourLenses kjøpevilkår. YourLenses tar ikke ansvar før evt. skader som oppstår som følje av avvikelser fra resepten.