Dailies AquaComfort Plus Toric  90  stk/pk

Dailies AquaComfort Plus Toric
Produsent
Alcon
Styrke
+4.00 til -8.00
Basiskurve
8.8
Diameter
14.4
Bæretid
1 dag
Materiale
Nelfilcon A
Væskeinnhold
69%
Spesifikasjon

897 kr

Dailies AquaComfort Plus Toric | 90  stk/pk

Dailies AquaComfort Plus Toric er toriske endagslinser som korrigerer din astigmatisme og gir deg klart syn, samtidig som de holder dine øyne friske. Takk være at Dailies AquaComfort Plus Toric inneholder fuktgivende molekyler, fukter de øynene dine hver gang du blunker. Det gjør at dette er en linse som føles behagelig hele dagen lang. De er derfor et veldig godt valg for deg som ofte opplever at øynene blir tørre på slutten av dagen.

Når det gjelder toriske linser er det også veldig viktig at de sitter stabilt på dine øyne for at du skal få en bra synsskarphet. Dailies AquaComfort Plus Toric har en unik design som gjør at de hele tiden sitter der de skal.

Dailies AquaComfort Plus Toric er en oppgradering av Focus Dailies Toric. For deg som tidligere har brukt Focus Dailies Toric går det med stor sannsynlighet å oppgradere til Dailies AquaComfort Plus Toric (99% av de som tidligere har brukt Focus Dailies Toric kan bytte uten problemer).

Dette er endagslinser som kan brukes i èn dag, deretter skal de kastes. Håndteringen er enkel og komfortabel. Du plukker bare ut linsene og kaster de hver kveld når du er ferdig med å bruke dem. Neste dag bytter du til et nytt par. Vær alltid nøye med å følge optikers råd for bruk og håndtering.

Antall Styrke Basiskurve Diameter Sylinder Akse Add Farge
Høyre øye
Venstre øye

Styrkekombinasjonen finnes ikke

Styrkekombinasjonen finnes ikke