Dailies Aqua Comfort Plus Multifocal  30  stk/pk

Dailies Aqua Comfort Plus Multifocal
Produsent
Alcon
Basiskurve
8.7
Diameter
14.0
Add
+1.25, +2.00, +2.50
Bæretid
1 dag
Materiale
Nelfilcon A
Væskeinnhold
69%
Spesifikasjon

345 kr

Dailies Aqua Comfort Plus Multifocal | 30  stk/pk

Dailies AquaComfort Plus Multifocal er progressive endagslinser fra Alcon som korrigerer din presbyop og håller øynene dine friske. Du vil med Dailies AquaComfort Plus Multifocal se klart og skarpt på alle avstander. Designen er den samme som på Air Optix Aqua Multifocal, men forskjellen er at Dailies Aqua Comfort Plus Multifocal er endagslinser.

Om du lever at aktivt liv er Dailies AquaComfort Plus Multifocal et svært bra valg. Dette er linser som virkelig lar øynene dine få puste. Uavhengig om du kjører bil eller surfer med smarttelefonen, så kommer du til å oppleve fordelene.

Dailies AquaComfort Plus Multifocal har en unik teknologi som gir fuktighet til dine øyne hver gang du blunker. Linsene inneholder fuktighetsgivende molekyler som aktiveres av blunkingen. Øynene dine holder seg derfor friske hele dagen lang. Om du opplever at øynene dine blir tørre mot slutten av dagen, eller om de er følsomme mot tørrere klima, kan Dailies AquaComfort Plus Multifocal være en løsning.

Dette er endagslinser som kan brukes i èn dag, deretter skal de kastes. Håndteringen er enkel og komfortabel. Du tar bare ut linsene og kaster de hver kveld når du er ferdig med å bruke dem. Dagen etter bytter du til et nytt par. Vær alltid nøye med å følge din optikers anbefalinger for bruk og håndtering.

Antall Styrke Basiskurve Diameter Sylinder Akse Add Farge
Høyre øye
Venstre øye

Styrkekombinasjonen finnes ikke

Styrkekombinasjonen finnes ikke