Biotrue  300  ml

Biotrue
Produsent
Bausch & Lomb
Konserveringsmiddel
Polyminopropyl biguanid 0,00013% og polyquaternium 0,0001%
Innhold
Hyaluronan, sulfobetain, poloxamin, borsyre, natriumborat, natriumedetat og natriumchlorid og konserveret med polyminopropyl biguanid 0,00013% og polyquaternium 0,0001%.
Holdbarhet på åpnet forpakning
3 måneder
Etui medfølger
Ja
Spesifikasjon

138 kr

Biotrue | 300  ml

Linsevæske

Biotrue er en linsevæske fra produsenten Bausch & Lomb med en smøremiddel som naturlig finns i øynene dine. Den har en pH-verdi for å passe normal tårevæske. Den fjerner proteinbelegg og bekjemper mikroorganismer. Biotrue er fremstillet til daglig brug og vedligeholdelse, rengjøring, skylling, fuktning og forvaring av linsene dine.

Biotrue kan bruges til alle myke kontaktlinser, inklusive silkon hydrogellinser.

Biotrue inneholder konserveringsmiddel polyaminopropylbiguanid og polykvaternium.

Et linse-etui medfolger.

Användning:

Tilfør 3 dråber Biotrue på hver side af linsen og gni den forsigtigt i 20 sekunder. Skyld grundigt hver side av linsen med Biotrue. Fyll linseetuiet med linsevæske og la linsene ligge i etui natten over eller minst 4 timer. Før bruk skylles hver side av linsene grundig.

Åpnet pakke skal brukes innen 3 måneder, deretter kastes resterende væske.For å hindre forurensing, hold tuppen av flasken fri for all kontakt. Følg anvisningene fra din tilpasser og alle brukenveiledninger for ritig bruk og stell av linsene og kontaktlinsemidlene dine.