PureVision2 HD Multi-Focal  6  stk/pk

PureVision2 HD Multi-Focal
Produsent
Bausch & Lomb
Styrke
+6.00D till -10.00D
Basiskurve
8.6
Diameter
14.0
Materiale
Balafilcon A
Væskeinnhold
39%
Spesifikasjon

735 kr

PureVision2 HD Multi-Focal | 6  stk/pk

Purevision2 for Presbyopia er progressive døgnet-rundt-linser fra linseprodusenten Bausch + Lomb som på en smidig og effektiv måte korrigerer din presbyopi. Med disse linsene kan du igjen se bra på alle avstander, samtidig som øynene får komfort av beste kvalitet. For deg som har behov for progressive linser er Purevision2 for Presbyopia helt enkelt et supert alternativ.

Purevision2 for Presbyopia er som sagt veldig behagelige å ha på seg. Takk være sin emballasjeløsning rik på fuktighet, er de komfortable allerede når du setter de inn. Denne tynne designen med runde kanter er det som legger grunnen for den høye komforten. Purevision 2 for Presbyopia er også betraktelig mer komfortabel enn forgjengeren Purevision Multifocal.

Gjennom å redusere blending og halofenomen, gir Purevision 2 for Presbyopia deg klart og skarpt syn. Dessuten reduserer de såkalt sfæarisk abberasjon, med forsterket synsskarphet og mørkesyn som resultat.

Purevision 2 for Presbyopia er døgnet-rundt-linser som kan brukes natt og dag i opp til en måned. Hvor lenge disse linsene er brukbare kan variere. Vær alltid nøye med å følge optikers anbefalinger for bruk og håndtering. Om du tar ut linsene hver kveld, skal de renses og legges i et linseetui fylt med linsevæske over natten.

Antall Styrke Basiskurve Diameter Sylinder Akse Add Farge
Høyre øye
Venstre øye

Styrkekombinasjonen finnes ikke

Styrkekombinasjonen finnes ikke